suklaarouhetta, makeisia, marjoja, mitä vain makusi mukaan
Ohje
Laita uuni 180 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon vehnäjauhot varoen. Leivitä pyöreä irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 25-35 minuuttia, riippuen uunista. Kakku on kypsä, kun kokeilet työntää hammastikkua kakun keskelle, eikä siihen jää taikinaa. Anna pohjan jäähtyä.
Sulata mansikat ja muussaa ne. Lisää sokeria halutessasi. Muussaa banaanit haarukalla omassa kulhossaan. Vatkaa kerma ja mausta se 1-2 rkl sokeria ja vaniljasokerilla. Leikkaa kakkupohja terävällä veitsellä kolmeen osaan.
Kostuta alin pohja 1/3 maidosta, levitä pohjan päälle banaanisose. Lado päälle seuraava kerros pohjaa ja kostuta 1/3 maidosta ja levitä päälle survotut mansikat. Laita päälle vielä viimenen kakkukerros ja kostuta se jäljelle jääneellä maidolla.
Levitä kermavaahto tasaisesti kakun päälle ja ympärille lastaa apuna käyttäen. Koristele haluamallasi tavalla. Voit hyvin täyttää kakun jo edeltävänä päivänä, mutta lisää kermavaahtokuorrute vasta ennen tarjoilua.