parmesaania ja enemm suolaa ja voi kun tykättiin ! tuorejuuston ja tuoreiden yrttien kanssa syötiin..väh erilainen
iltapala..
Yllätä perheesi ja ehkä myös itsesi; tarjoile välillä arkiruoan tilalla pannukakkuja tai aloita jopa aamu näillä, kuten jenkeissä!
Muista malttaa paistaa miedolla lämmöllä, koska näissä on sokeria ja ne ottavat väriä helposti ja myös palavat liian kuumassa.
Kannattaa kokeilla pähkinävoin, banaanin sekä hunajan tai suklaapähkinävoin kera! Taivaallista!
Tämä resepti on yksi sivustomme suosituimmista resepteistä!
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan.
Paista pienellä munakas- tai blinipannulla paksuja, vajaan senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helposti. Käytä paistamiseen rasvaa. Perinteinen lettupannukin kelpaa, mutta ihan amerikkalaiseen pannukakkukokoon ei näin päästä.
Annostele tavalliseen lettupannuun mahdollisimman paksulti taikinaa. Tarjoile juoksevan hunajan tai vaahterasiirapin sekä kermavaahdon kanssa.
In reply to Tarkennuksina. by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko kermaviilin/piimän by Anonymous (not verified)
In reply to Miksi sain omista by Anonymous (not verified)
In reply to Tein ekaa kertaa. Laitoin by Anonymous (not verified)
In reply to Koska kermaviili pitäisi by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko tämän tehdä jo by Anonymous (not verified)
In reply to Minä sain taikinasta hurjan by Anonymous (not verified)
In reply to pitääkö taikinaa jättää by Anonymous (not verified)
In reply to Ohje kuulostaa tois hyältä, by Anonymous (not verified)