Rahkamunkit
![Rahkamunkit ja munkkirinkelit](/sites/default/files/images/Rahkamunkitjamunkkirinkelit_0.jpg)
Tässä on maittavien rahkamunkkien resepti. Rahka tuo munkkitaikinaan hyvän maun. Munkeista voi leipoa pyöreitä palloja, jolloin rahkatäyte sopii munkkien sisään, tai niistä voi leipoa rinkeleitä, jolloin täytettä ei käytetä. pursota pursotinsuuttimella täytettä munkkien sisään.
Varo, että rasva ei kuumene liikaa, ja ole muutenkin varovainen kuuman ja polttavan rasvan kanssa! Varo vettä ja rasvaa yhdessä: vesipisaroita ei saa joutua rasvan sekaan! Paista munkit muutama kerrallaan upottaen ne rasvaan, käännä paiston puolivälissä.
VINKKI: Kokeile myös suosittua munkkien tai munkkirinkelien reseptiä!
In reply to Voiko taikinaan käyttää by Anonymous (not verified)
In reply to Kuinka paljon on 1 tlk by Anonymous (not verified)