Ainekset noin 15 kpl annosta

dl
maitoa
25
g
hiivaa
1
tl
suolaa
50
g
voita
Täyte:
60
g
sulatettua voita
1
tl
kirveliä
1
tl
kynteliä
1
rkl
persiljaa
1
rkl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseksi lämmitettyyn maitoon. Alusta taikinaksi vehnäjauhoilla ja hiivaleipävehnäjauhoilla. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi peitettynä lämpimässä paikassa (esim. kulho lämpimässä vedessä). 

  2. Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja kaaviloi jokainen osa n. 30 x 30 cm:n levyksi. Sekoita täytettä varten yrtit sulatettuun voihin. Jaa täyte kaaviloiduille taikinalevyille ja rullaa levyt kääretortun tapaan rullalle. Nipistä rullan reunasauma hyvin kiinni. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä n. 2 cm:n viipaleita ja laita viipaleet muffinivuokiin.

  3. Anna puustisten kohota kaksinkertaisiksi peitettynä ja paista niitä 225- asteisessa uunissa 8-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.