Kevyt viljainen ruoka syntyy kätevästi vilja-riisisekoituksista, esim. Riisi+Ohrasta tai Kaura+Riisistä.
Sekoituksissa viljasuurimoita on esikypsennetty niin, että ne kypsyvät 20 minuutissa kuten Pitkä riisi, keittoajan takia ei tarvitse vierastaa suurimoita!
Voit halutessasi valita grillimakkaran mieltymystesi mukaan, kevyempänä, lihaisempana, juustolla tai muilla mausteilla.
Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon-) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet.
Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile grillimakkaran/grillimaissin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kommentteja ja keskustelua