Haettu sivustolta 22.11.2024 Tattarirusinakeksit Tattarirusinakeksit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 20 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 40 annosta 125 g laktoositonta margariinia 1½ dl sokeria 1 dl rusinoita ¾ dl Myllyn Paras Tattarijauhoja 4 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita 1 tl soodaa ½ dl laktoositonta kermaa Ohje Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä.Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 5-7 min. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mignon keksit Kuva Täytetyt kaurakeksit Kuva Minicookiet Pikkuleivät, keksit ja piparit juhliin ja arkeen: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 3.10.2004 - 23:56 Olen tiukalla allergiadieetillä joten korvasin ohjeen kerman kaurakermalla. Vaihdoin myös desilitran sokerista fariiniksi maun lisäämiseksi. Tuli todella hyviä! Myös kaurahiutaleversio toimi tällä ohjeella, kiitokset vain kehittäjille! Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonyymi kirjoitti 3.10.2004 - 23:56 Olen tiukalla allergiadieetillä joten korvasin ohjeen kerman kaurakermalla. Vaihdoin myös desilitran sokerista fariiniksi maun lisäämiseksi. Tuli todella hyviä! Myös kaurahiutaleversio toimi tällä ohjeella, kiitokset vain kehittäjille! Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro