Leivo pullataikinasta ja piparitaikinasta piparipullia. Ota pullataikinalevystä isohkolla sydänmuotilla sydämiä tai muotoile sydän itse veitsen avulla. Ota kaulitusta piparkakkutaikinalevystä pienempiä sydämiä, jotka laitat pullasydämen päälle. Kohota hyvin ennen paistamista, älä paista pullia liikaa.
Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Kauli pullataikina n. 40 x 40 cm:n n. 3 cm paksuksi levyksi.
Ota taikinalevystä melko isolla sydänmuotilla sydämiä. Kaaviloi reunoiksi jääneet pullataikinapalaset uudelleen ja tee vielä niistäkin sydämiä. Anna pullasydämien kohota hyvin lämpimässä paikassa liinan alla.
Kauli sulanut Piparkakku‐ tai Piparitaikina n. 3 mm paksuksi levyksi. Ota taikinasta piparimuotilla (esim. sydän, tähti, perinteinen pipari) pipareita.
Voitele kohonneet pullasydämet munalla, nosta jokaisen pullan päälle yksi pipari. Voitele vielä ja ripottele pinnalle raesokeria ja laita keskelle säilykekirsikka. Paista 200‐asteisen uunin keskitasolla 12‐15 min.
Voihan pullat olla pyöreitä ja päälle vain piparimuotilla piparitaikinasta (esim.tähti,sydän,perinteinen pipari).Näin olen itse tehnyt ja saanut kovasti kiitoksia.Hyviä ovat.