Nopeasti hyvää ruokaa runsaskuituisesta pastasta, käytä esim. Keltainen Sydän tai Keltainen Kukka Makaronia, jossa on kuitua vähintään 6,0 g / 100 g. 

Kastike on tehty kalasta, jota tulisi syödä joka viikko. 

Erilaisin kasviksin saat väriä ja makua ruokaan.

Ainekset 3-4:lle annosta

Kastike:
1
rkl
rypsiöljyä
1
sipuli
2-5
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa suikaleina tai n. 200 g pakastekasvissuikaleita
musta- tai valkopippuria myllystä
sitruunapippuria
1
tlk
tomaattimurskaa
½-1
tl
suolaa
(ripaus sokeria)
2
dl
kalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400
g
(kirjo)lohifileesuikaleita
1
tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää porkkanasuikaleet, pippuria, tomaattimurskaa, suolaa, (sokeria) ja kalaliemi ja anna kiehua pastan kysymisen ajan.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
  3. Jos et käytä valmiita lohifileitä, leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Lisää kalafileesuikaleet kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua.
  4. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.