porkkanaa suikaleina tai n. 200 g pakastekasvissuikaleita
musta- tai valkopippuria myllystä
sitruunapippuria
1
tlk
tomaattimurskaa
½-1
tl
suolaa
(ripaus sokeria)
2
dl
kalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400
g
(kirjo)lohifileesuikaleita
1
tl
sitruunamehua
Ohje
Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää porkkanasuikaleet, pippuria, tomaattimurskaa, suolaa, (sokeria) ja kalaliemi ja anna kiehua pastan kysymisen ajan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
Jos et käytä valmiita lohifileitä, leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Lisää kalafileesuikaleet kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua.
Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen.