Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
paistijauhelihaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
400
g
tomaattimurskaa
1
dl
valutettuja aurinkokuivattuja tomaatteja (tölkistä n. 100 g)
1
dl
punaista pestoa (tölkistä n. 100 g)
1-2
dl
vettä + 2 tl vasikan- tai häränfondia
ripaus sokeria
n.2
rkl
maissijauhoja tms. suurustetta
mustapippuria myllystä
1-2
dl
suolapähkinöitä

Ohje

  1. Paista huoneenlämpöistä jauhelihaa, silputtua sipulia ja valkosipulia hetken aikaa paistinpannulla. Lisää muut aineet, sekä tarvittaessa suurustetta. Lisää suolapähkinät vasta juuri ennen tarjoilua.
  2. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Myllyn Paras Raketti Spagetin tai Makaronin ja raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI! Kokeile myös suosittua herkkusienillä ja soijakastikkeella höystettyä jauhelihakastikettamme

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.