Sekoita kaakaojauhe ½ dl sokeria ja sekoita siihen maito ja kahvi. Kuumenna seos mikroaaltouunissa ja jäähdytä se.
Vatkaa pehmeä rasva ja ¾ dl sokeria vaahdoksi, lisää muna vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhoihin ja lisää sihdaten vaahtoon. Sekoita taikinaan lopuksi jäähtynyt kaakaokahvi.
Levitä taikina voideltuun ja tattarihiutaleilla leivitettyyn piirakkavuokaan. Paista torttua mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) n. 6 min, jos uuni kypsentää epätasaisesti kääntele torttua uunissa muutaman kerran paiston aikana.
Sekoita kuorrutteen aineet ja levitä se lämpimän, kypsän tortun päälle. Ripottele pintaan tattarihiutaleita. Anna kuorrutteen kovettua ennen tarjoilua.
Ihana torttu! Kelpasi kaikille vieraille, eivätkä huomanneet syövänsä "gluteenitonta". Hyvää myös ilman kuorrutusta. Me söimme toisella kertaa kermavaahdon kera, kun tomusokeri oli loppu.