• Hyvä lounas tai iltapala on herkullinen puuro.
  • Tässä puuro on tehty mehuun, jolloin puuro saa mehusta makua.
  • Kokeile vaihteluna riisihiutaleita, joihin on sekoitettu kaurahiutaleita, jolloin riisipuuro saa mukavaa makua kaurasta.
  • Kun teet mikrossa puuron, varaa riittävän iso reunallinen kippo, jotta ei tarvitse pelätä puuron kiehumista yli.
  • Tumma suklaapala kuumaan puuroon saa aikaan herkullisen suklaasilmän puurolle.

Ainekset 1:lle annosta

2
dl
appelsiinituoremehua (+vettä)
(1-2
tl
hedelmäsokeria)
2
palaa (laktoositonta) tummaa suklaata

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet ja mehu (voit laimentaa osittain vedellä) isolle puurolautaselle ja sekoita. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (n. 800 W) n. 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI: Ylellisen puuronautinnon saat upottamalla palan suklaata puuroon, jolloin se sulaa "suklaasilmäksi".

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.