Painele sulanut taikina voidellun ja leivitetyn irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 10-15 minuuttia, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.
Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna mangosose kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi soseeseen. Lisää seokseen tuorejuusto ja sitruunamehu. Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi erikseen. Yhdistä siihen varovasti juustomangoseos sekä suklaarusinat.
Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua limettiviipalein ja valkosuklaalastuin sekä suklaarusinoin
VINKKI: Käytä suklaarusinoiden tilalla rommirusinoita: liota 3 dl rusinoita 1 dl:ssa rommia vähintään tunti.
Aivan mahtava resepti! Oli makeaa ja niin hyvää. En säästellyt suklaarusinoissa saatika valkosuklaarouheessa. (Tuli varmasti laitettua enemmän kuin ohjeessa sanottiin.) Nam.
Piirakka oli omaan makuuni hieman liian sitruunainen vaikka sitruunasta pidänkin. Muut kyllä pitivät, ja tuli syötyä kokonaan. Tämän tyyppisiä reseptejä lisää, tuovat piristystä kahvipöytään:)