Ainekset n. 25 kpl annosta

100
g
rouhittua tummaa suklaata
2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
1
dl
kookoshiutaleita
30
g
sulaa tummaa suklaata

Ohje

  1. Sulata taikina ja sekoita siihen rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä molemmat osat paksuhkoiksi, n. 25 cm pituisiksi taikinatangoiksi leivinpaperille uunipellille. Kierittele tangot kookoshiutaleissa ja paina 1 cm korkuisiksi ja n. 3–4 cm levyisiksi pitkiksi pötköiksi.
  2. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 7–10 min. Leikkaa tangot muutaman minuutin kuluttua uunista ottamisen jälkeen terävällä veitsellä vinoiksi suorakaiteiksi. Valuta päälle sulaa suklaata nauhana.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.