Sulata taikina ja sekoita siihen rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä molemmat osat paksuhkoiksi, n. 25 cm pituisiksi taikinatangoiksi leivinpaperille uunipellille. Kierittele tangot kookoshiutaleissa ja paina 1 cm korkuisiksi ja n. 3–4 cm levyisiksi pitkiksi pötköiksi.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 7–10 min. Leikkaa tangot muutaman minuutin kuluttua uunista ottamisen jälkeen terävällä veitsellä vinoiksi suorakaiteiksi. Valuta päälle sulaa suklaata nauhana.
Suklaataikinan voi kaulita ohueksi n. 2 mm paksuksi levyksi ja ottaa siitä muotilla sydämiä. Keksit leviävät hieman paistaessa, eivätkä pysy tarkasti muotilla otetussa muodossa. Siten keksit kannattaa laittaa pellille leivinpaperin päälle väljästi. Keksien paistamisessa tulee olla tarkkana, jotta ne eivät pala. Terveisin, Kuluttajaneuvonta