Ainekset 8:lle annosta

1
valkokaali
Täyte:
2
dl
käsiteltyjä sekasieniä pilkottuna
1
sipuli hienonnettuna
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
dl
Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
dl
hienonnettua kaalia (kaalin sisäosasta)
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria
1
tl
liperiä eli lipstikkaa
1
tl
persiljaa
1
tl
oreganoa
1
dl
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä kokonaista valkokaalia tilavassa kattilassa ja irrota vähitellen kaalinlehtiä, kun ne ovat hieman pehmenneet. Tee täyte. Paista kevyesti sienet ja sipulit paistinpannulla.
  2. Lisää ohrasuurimot, hienonnettu kaali, mausteet ja parmesaanijuusto. Ohenna pehmitettyjen kaalinlehtien lehtiruoteja ja levitä lehdet työpöydälle. Laita kullekin lehdelle ruokalusikallinen täytettä.
  3. Kääri lehti paketiksi ja lado kääröt paistovadille tai paistinpannulle kypsymään. Lisää hieman vettä vadin tai pannun pohjalle. Paista 200-asteisessa uunissa reilu tunti. Käännä kääryleet kypsymisen puolivälissä.
Resepti:
Sonja Haapakoski, Varkaus, Kotikokki -kilpailu/Ruokareseptit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.