Valmista kuoritaikina sekoittamalla ainekset hyvin keskenään.
Valmista täyte kuumentamalla maito kiehuvaksi. Lisää siihen porkkanaraaste, anna kiehahtaa uudelleen, lisää riisihiutaleet ja anna niiden kypsyä 4 min. Mausta suolalla. Valmista sillä aikaa ohuita pyöreitä piirakkapohjia taikinasta pulikoimalla, kaulimalla tai pastakoneen avulla*.
Laita jokaisen piirakan keskelle reilusti täytettä ja rypytä reunat ympyräksi (vrt. karjalanpiirakat). Paista piirakoita 250-asteisen uunin alatasolla 15-20 min kauniin värisiksi. Voitele kuumina kuumalla maito-voiseoksella tai kasta ne hetkeksi siihen.
* Jos teet piirakat pastakoneella aja taikina ensin paksuimmalla telavälillä (= 1) matoksi. Ota tästä matosta isolla juomalasilla ympyröitä. Aja ympyrät pastakoneen ohuemmalla telavälillä (= 4) soikeiksi ja soikulat vielä kerran vähän ohuemmalla telavälillä (= 5) ympyröiksi eli valmiiksi pohjiksi.