• Pata syntyy nopeasti myös nakeista tai makkarakuutioista.
  • Lihapalat, sipuli ja suolakurkku antavat makua, joka muistuttaa perinteistä venäläistä stroganoff-pataa.

Ainekset 4-6:lle annosta

1
rkl
öljyä
500
g
marinoituja naudan tai sian fileesuikaleita tai makkarakuutioita
1
sipuli kuutioina
6-7
dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1
rkl
soijaa
½-1
tl
musta- tai valkopippuria
2
rkl
ketsuppia tai tomaattipyreetä
1
herkkukurkku kuutioina

Ohje

  1. Ruskista padassa öljyssä lihasuikaleet tai makkarakuutiot ja sipulit. Lisää mausteet ja vesi. Anna kiehahtaa ja lisää spagetit ja anna kypsyä 6 min.

  2. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Lisää lopuksi ketsuppia ja kurkkukuutiot. Ruoka on valmista heti nautittavaksi.

VINKKI: Lihapalojen tilalla voi käyttää myös valmiita/tähteeksi jääneitä pyöryköitä tai jauhelihapihvejä kuutioina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.