Ainekset 4-6:lle annosta

6
dl
vettä
1
tl
suolaa
1
rucolaruukku suikaleina
1-2
sipulia ohuina renkaina
5
satsumaa pieninä paloina (tai säilykemandariineja)
½
kurkku ohuina suikaleina
200
g
raejuustoa
1
rs
kirsikkatomaatteja (250 g)
Kastike:
1
dl
appelsiinimehua
½
dl
öljyä
rkl
makeaa soijakastiketta
½
tl
inkivääriä
1
tl
sokeria
½
tl
punapippuria

Ohje

  1. Keitä suurimot pakkauksen ohjeen mukaan, kaada lävikköön, huuhdo vedellä ja valuta. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

  2. Valmista kastike sekoittamalla ainekset, maista sopiva maku. Tarjoile alkusalaattina tai pääruuan lisäkkeenä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.