Ainekset 12 annosta

1
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
n.100
g
maitorahkaa
½
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1
tlk
punaisia säilykekirsikoita (n. 100 g)
Voiteluun ja pinnalle:
munaa
1
dl
raesokeria

Ohje

  1. Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia.

  2. Anna pullien kohota paksuudeltaan kaksinkertaisiksi leivinliinalla peitettyinä lämpimässä paikassa, esim. 40‐asteisen uunin keskitasolla tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä.

  3. Paina jokaisen kohonneen pullaneliön keskusta alas jauhoihin kastetulla juomalasilla tai sormin. Voitele pullat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen nokare rahkaa, johon on sekoitettu sokerit sekä päälle kirsikka.

  4. Kohota pullia vielä n. 30 min ajan lämpimässä paikassa. Ripottele halutessasi pullien reunoille raesokeria. Paista 210‐asteisen uunin keskitasolla 10‐15 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.