Ainekset pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm, noin 8 annosta

Täyte:
200
g
vaniljatuorejuustoa (1 tlk)
1
dl
kevytkermaa
1
muna
2
dl
karhunvadelmia (jäisinä, jos pakaste)
2
dl
vadelmia (jäisinä, jos pakaste)
1
omena

Ohje

  1. Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Sekoita juusto, kerma ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle. Levitä päälle marjat sekä omena lohkoina keskelle kukkaseksi.
  2. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Vaihteluna vaniljatuorejuuston tilalle voit kokeilla Philadelphia- tms. tuorejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.