Ainekset 4:lle annosta

Punainen kalakastike:
1
sipuli
(2-4
valkosipulinkynttä)
2
rkl
rypsiöljyä
1
tlk
tomaattimurskaa
ripaus sokeria
n.2
dl
kalalientä fondista
suolaa
mustapippuria
2
tl
kuivattua tai 2-3 rkl tuoretta basilikaa
400
g
tuoretta ruodotonta kalaa (haukea, kuhaa, kirjolohta) tai pakastekalaa
Lisäksi:
rucolasalaattiruukku

Ohje

  1. Kuullota suikaloidut sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää tomaattimurska, ripaus sokeria, mausteet ja kalaliemi. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Leikkaa kala n. 2 cm:n kuutioiksi ja sekoita ne punaisen kastikkeen joukkoon.

  2. Kuumenna kiehuvaksi kannen alla ja anna hautua muutama minuutti. Kalapalat kypsyvät hyvin nopeasti. Kaada kastike vastakeitetyn ja valutetun pastan päälle ja ripottele päälle rucolasalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.