Ainekset 4:lle annosta

Kastike:
1
iso sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
2
rkl
rypsiöljyä
1
tlk
tomaattimurskaa
1-2
dl
vettä, valkoviiniä tai kalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400
g
ruodotonta kalaa esim. pakastekalaa tai kirjolohta tai paistovalmiita kalasuikaleita
½-1
tl
suolaa
ripaus sokeria
musta- tai valkopippuria myllystä
vähän sitruunamehua
1
rucolaruukku tai ½ ruukkua basilikaa

Ohje

  1. Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää tomaattimurska ja kalaliemi ja anna hautua 10-15 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.

  2. Leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää kalapalat paistokasariin varovasti kastikkeen joukkoon työntäen ja anna hautua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia kannella peitettynä.

  3. Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua. Silppua joukkoon rucola tai basilika ja tarjoa heti. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.