Haettu sivustolta 23.11.2024
Ainekset 4:lle annosta
Kastike:
1
iso sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
2
rkl
rypsiöljyä
1
tlk
tomaattimurskaa
1-2
dl
vettä, valkoviiniä tai kalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400
g
ruodotonta kalaa esim. pakastekalaa tai kirjolohta tai paistovalmiita kalasuikaleita
½-1
tl
suolaa
ripaus sokeria
musta- tai valkopippuria myllystä
vähän sitruunamehua
1
rucolaruukku tai ½ ruukkua basilikaa
Ohje
-
Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää tomaattimurska ja kalaliemi ja anna hautua 10-15 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
-
Leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää kalapalat paistokasariin varovasti kastikkeen joukkoon työntäen ja anna hautua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia kannella peitettynä.
-
Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua. Silppua joukkoon rucola tai basilika ja tarjoa heti. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen.
Resepti:
Kati Nappa
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua