Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää loput aineet ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista. Kaada taikina uunipellillä olevalle öljytylle leivinpaperille (tai kahteen piirakkavuokaan) ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 25 min.
Levitä jäähtyneen pohjan päälle kuorrutus, jonka valmistat sekoittamalla tomusokerin ja mehun tasaiseksi. Ripottele nonparellit heti tuoreelle kuorrutukselle.
Leikkaa terävällä veitsellä neliöiksi (n. 7 x 7 cm). Jos haluat, että kuorrutus valuu reunoille, leikkaa heti. Jos et halua valumaa, leikkaa vasta kun kuorrutus on kovettunut.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Vinkit
Voit korvata osan kuorrutuksen sitruunamehusta vedellä, jos haluat miedomman makuisen kuorrutuksen.
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".