Ainekset 4-6:lle annosta

1-2
sipulia
400
g
pakaste- tai muuta kalaa
1
ps
pakastepinaattia (150 g) tai 2 dl kiehautettua nokkosta
tl
suolaa
valkopippuria
1
tilliruukku
8-9
dl
maitoa
2
kananmunaa

Ohje

  1. Käytä pakastepinaattia tai käy poimimassa nokkoset (1-2 l) puhtailta paikoilta, huuhdo ne hyvin ja kiehauta vedessä pari minuuttia. Huuhdo heti kylmällä vedellä ja purista kuivaksi nyrkissä. Leikkaa muutamaan osaan. 
  2. Sipaise vuoka rasvalla ja lisää vuokaan silputtu tai ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli, Kaura+Riisi (kypsentämättä) ja kala kohmeisina paloina.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele sekaan hienonnettu tilli ja vähän sulanut pinaatti tai esikäsitellyt nokkoset ja sekoita kevyesti lusikalla nostellen. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja kaada vuokaan.
  4. Kypsennä 200-asteessa runsas 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

VINKKI: Lisäkkeeksi maistuu tomaatti-kurkkusalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.