Resepti mukavasti pashan makuisiin ja helposti valmistuviin pääsiäisleivoksiin.

Piiraspohjiin on käytetty pakasteena myytävää makoisaa Pyöreää Kauramurotaikinaa.

Mikäli jotain maustavaa ainetta ei ole, sen voi jättää pois ja lisätä enemmän toista.

Ainekset noin 15 - 20 annosta

Täyte:
1
dl
maitorahkaa
1
dl
kermaa tai smetanaa
1
muna
½
dl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
3
rkl
mantelirouhetta
3
rkl
rusinoita
(3
rkl
kookoshiutaleita)
3
rkl
appelsiinimarmeladia
Koristeeksi:
150
g
pääsiäismunarakeita

Ohje

  1. Painele murotaikina muffinipellin (teflon tai silikoni) kolojen tai folio-piirakkavuokien pohjille ja reunoille niin, että keskus jää tyhjäksi.

  2. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada piiraiden syvennyksiin.

  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 15-20 min. Koristele piiraat kauniisti pääsiäismunarakeilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.