Jaa sulanut taikina voideltujen pienten piirasvuokien pohjille ja reunoille. Paista piiraspohjia 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min kauniin värisiksi. Varo paistamasta liikaa. Jäähdytä pohjat.
Valmista pashatäyte vatkaamalla kerma ja sokerit vaahdoksi, lisää rahka, hieman murskatut mantelilastut ja hieman jäähtynyt voisula. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmien sisusta pashan joukkoon.
Kostuta leivokset varovasti passionia sisältävällä tuoremehulla. Mikäli leivokset tarjoillaan heti, voit kostuttaa niitä enemmän kuin mikäli säilytät leivokset täytettynä jääkaapissa. Tällöin kostutusta ei paljonkaan tarvita, sillä täyte pehmentää leivospohjaa.
Jaa päälle suklaiset pienet munat puolitettuina ja nostele nokareina päälle pashatäytettä.
Koristele kauniisti pääsiäismunin.
VINKKI: Voit tehdä samalla ohjeella myös ison Pashapiirakan (halkaisija 24-28 cm), vastaavat aineet riittävät myös siihen.
Kommentteja ja keskustelua