Ainekset 4:lle annosta

0,8-1
kg
silakoita tai noin 600 g perattuja silakoita
½-1
tl
suolaa
musta- tai valkopippuria
Paistamiseen:
voita tai pullomargariinia
Lisäksi:
tilliä
sitruunalohkoja

Ohje

  1. Perkaa silakat päättömiksi tai puhko ja jätä pää paikoilleen. Voit käyttää myös silakkafileitä ja valmistaa pihvejä. Mausta silakat suolalla ja pippurilla ja kierittele ne korppujauhoissa.
  2. Paista voissa tai pullomargariinissa. Kääntäminen onnistuu parhaiten kun ladot silakat pannulle järjestykseen ja käännät ne isolla lastalla.
  3. Valmista perunamuusi joko jauhoisista perunoista, pakastemuusiaineksesta tai muusijauheesta. Mausta muusi runsaalla hienoksi hakatulla ruohosipulilla. Tarjoa lisäkkeeksi myös etikkapunajuuria ja halutessasi vihreää salaattia.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.