Kuiva-aineet blenderiin tai vastaavaan niin saa hiutaleet pölyksi. Tulee pehmeempiä leipiä. Maidon olen lämmittänyt mikrossa ja todennut sen pehmentävän entisestään. Juustoa on laitettu sekaan ja porkkanaakin kokeiltu. Molemmat hyviä. Alatasolla lämmittelen 225 noin 10 min, jonka jälkeen keskitasolle siirto muutamaksi minuutiksi.
Maku oli herkullinen, koostumus kyllä enemmän rapsakka kuin pehmoinen, jonka kuvan sain tuosta kuvasta.
Ens kerralla laitan pikkusen enempi maitoa, josko rapsakkuus hiukan taittuisi :)
Huippu resepti! Toimii myös allergiaversiona (gluteiiniton+maidoton). Vaihtaa vain asian mukaiset jauhot, voin ja soijamaidon, niin hyvää tuli. Jopa lahjomaton 3-v makutuomari tykkäsi ja se on paljon se :)
Leipäsistäni ei tule noin "pehmeän" näköisiä, onko ne laitettu liinan alle lämpöisinä? Tein kyllä tummaan gluteenittomaan jauhoseokseen ja kaurahiutaleilla. Mutta herkullisia!
Olen dieetillä ja nämä sopivat erinomaisesti siihen! En laittanut sokeria kuin hyppysellisen. Käytin nesteenä vettä ja lisäsin raparperia. Ihan mielettömän hyvää ja terveellistä.