Sulata voi, lisää sokeri ja ruisjauho-soodaseos ja sekoita taikinaksi. Levitä vähän yli puolet taikinasta keskikokoisen uunivuoan pohjalle, kaada mustikat siihen ja ripottele niille sokeri ja ruisjauhot.
Kaaviloi lopputaikina paistoksen kanneksi erillisen leivinpaperin päällä ja kumoa se paistoksen päälle.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 30-40 min riippuen vuoan laakeudesta. Herkullista vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
VINKKI: Pääset helpommalla, kun käytät Myllyn Paras Ruistaikina -pakastetaikinaa.
Tein tätä mustikkahyvettä Myllyn paras pakasteruistaikinasta ja hyvin onnistui. Tämä vinkkinä, jos haluaa päästä helpommalla ja ottaa pakastimesta valmiin taikinan. Mustikkahyve tunnetaan myös nimellä mustikkakukko.