annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyte:
100
g
tuorejuustoa
150
g
paistonkestävää mustikkamarmeladia
4
dl
mustikoita
Voiteluun:
munaa
Ohje
Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia.
Laita pullat silikonipellille koloihin, silikonimuotteihin tai väljästi uunipellille. Kohota pullat leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Paina kohonneiden pullien keskelle iso syvennys juomalasilla.
Voitele pullien reunat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen pohjalle 1‐2 tl tuorejuustoa ja noin 2 tl mustikkamarmeladia. Laita päälle 2‐3 rkl mustikoita.
Paista 200‐asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniin värisiksi.
VINKKI: Voit leipoa myös pullat käyttäen täytteeksi pelkästään mustikoita ja hieman sokeria.
Paperisissa leivosvuoissa raskaat pullat eivät oikein meinaa pysyä kasassa, mutta teeppä pullat metalliseen muffinssivuokaan! En olisi uskonut kuinka hyvin tuorejuusto sattuu yhteen pullataikinan kanssa! Jamia!