Ainekset 16 annosta

1
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyte:
100
g
tuorejuustoa
150
g
paistonkestävää mustikkamarmeladia
4
dl
mustikoita
Voiteluun:
munaa

Ohje

  1. Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia.
  2. Laita pullat silikonipellille koloihin, silikonimuotteihin tai väljästi uunipellille. Kohota pullat leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Paina kohonneiden pullien keskelle iso syvennys juomalasilla.
  3. Voitele pullien reunat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen pohjalle 1‐2 tl tuorejuustoa ja noin 2 tl mustikkamarmeladia. Laita päälle 2‐3 rkl mustikoita.
  4. Paista 200‐asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit leipoa myös pullat käyttäen täytteeksi pelkästään mustikoita ja hieman sokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.