Haettu sivustolta 22.11.2024 Merjan puolukkapuuro Merjan puolukkapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 10 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015! Ainekset 4:lle (1 litra) annosta 8 dl vettä 2 dl vahvaa mehutiivistettä, esim. mustaherukka tai puolukka 5 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita 1 dl kookoshiutaleita 3 dl puolukoita 1-2 rkl boysenmarja- tms. hilloa 1 rkl hunajaa Koristeeksi: kinuskikastiketta mansikoita tuoretta minttua Ohje Kiehauta vesi ja mehu ja lisää hiutaleet, puolukat, hillo ja hunaja hyvin sekoittaen. Anna kiehua 5 minuuttia. Nauti kuumana tai kylmänä, esim. maidon kanssa. Koristele annokset kinuskikastikkeella, mansikoilla ja tuoreella mintulla. Resepti: Merja Eklund ja Arja Elina Laine
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Graham-mustikkapuuro Kuva Tattarimarjapuuro Kuva Aurinkoinen kevätpuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua