Tuorepuurot ovat mukavia aamiaistarjottavia niin hienommalla brunssilla kuin ihan tavallisena arkiaamuna. Puuron voit tehdä jo vaikka edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin. Myllyn Paras Pikakaura-ohrahiutale on esikypsytettyä ja ohueksi litistettyä hiutaletta, joten näistä hiutaleista valmistettu tuorepuuro valmistuu jopa ihan muutamassa tunnissa pehmeäksi puuroksi jääkaapissa.
Nämä tuorepuuroannokset on kasattu juomalaseihin, mutta voit hyvin kasata annokset esimerkiksi kannellisiin lasipurkkeihin, jolloin niiden kuljettaminen on todella helppoa. Tuorepuuro on helppo napata evääksi töihin tai vaikka loma-aktiviteetteihin.
Tästä reseptistä saat noin 2-4 annosta. Jos teet annokset brunssille tarjolle, niin voit jakaa ne jopa pienempiin annoksiin. Nämä tuorepuurot voit kasata ohjeen mukaisesti jogurtin kanssa kerroksittain, jolloin saat kivan jogurttiraidan puuroannokseen. Kylmä tuorepuuro on mukava aamiainen varsinkin lämpimänä kesäpäivänä.
Kommentteja ja keskustelua