Keitä makaronilaadut erikseen, mikäli haluat eri makuiset kerrokset paistokseen. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa (silloin 8 dl). Keitä pastat pakkausten ohjeiden mukaan. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kuori ja hienonna sipulit. Paista jauheliha ja sipulisilppu pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Levitä voideltuun laakeaan uunivuokaan puolet toisista makaroneista ja sen päälle osa jauhelihaseoksesta sekä sen päälle toista pastaa. Tee kerroksia niin paljon kuin aineita riittää ja vuokaan mahtuu.
Kaada kerma ja mehu päälle. Nestettä pitää olla niin paljon, että pasta peittyy juuri ja juuri. Jos näin ei käy, lisää vettä tai maitoa. Viipaloi tomaatti ja levitä palat ruuan pinnalle. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin puoli tuntia eli kunnes ruoan pinta on kauniin ruskea.
Oli todella maukas ja helppotekoinen pastaruoka. Seuraavaksi aijon käyttää kippari ruokakermaa, jolloin saan siihen hieman savunmakua. Helppo perusohje tehdä eri variaatioita.t. Ritva