Haettu sivustolta 25.11.2024 Lehtevät omenaruudut Lehtevät omenaruudut Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon vähälaktoosinen R
Pakastealtaan voitaikinalevyistä valmistat ihanan rapeat ja lehtevät omenalisäkkeellä ja vaniljavaahdolla höystetyt neliöt. Leivosaihioiden kypsyessä voit valmistaa täytteet. Pinnalle voit tavallisen sokerin sijaan ripotella myös raesokeria. Ainekset 10 annosta 1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä 1 kananmuna n. 3 rkl sokeria tai raesokeria 1-2 tl kanelia Täyte 5 omenaa 1 dl tummaa tai vaaleaa siirappia ½-1 tl kanelia Lisäksi 2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta Ohje Ota voitaikinalevyt huoneenlämpöön ja levitä ne työlaudalle vieretysten. Leikkaa levyt kahteen osaan ja nosta neliöt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle sokeria tai raesokeria ja kanelia. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Kuori omenat ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Laita ne kuumalle paistinpannulle ja lisää tumma tai vaalea siirappi ja kaneli. Kääntele hetki, kunnes omenat pehmenevät. Vaahdota vaahtoutuva vaniljakastike. Leikkaa jäähtyneet neliöt keskeltä puoliksi ja laita alimmalle osalle omenatäyte ja vaniljavaahtoa ja nosta päälle kansi. Tarjoa! Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Raparperiviinerit & omenaviinerit Kuva Omenaiset toffeeviinerit Kuva Omenaneliöt kauramurulla Muut makeat leivonnaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Suolainen bostonkakku Uusi Täyteläinen suklaapiirakka Uusi Maksalaatikkotortut Käpykakku, suolainen lohikakku
Kommentteja ja keskustelua