Ainekset 20 kpl annosta

munaa voiteluun
väriraesokeria ja nonparelleja koristeeksi
Täyte:
200
g
mascarpone-tuorejuustoa
1
dl
vaahtoutuvaa kermaa
½
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1-2
dl
lakkahilloa

Ohje

  1. Ota tähden muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi väriraesokeria ja nonparelleja. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

  2. Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja lisäämällä siihen tuorejuusto. Mausta mieleiseksi. Halkaise tähdet terävällä veitsellä keskeltä ja laita alapuolelle 1-2 tl lakkahilloa ja sen päälle nokare vaahtotäytettä. Täytä tähdet vähän ennen tarjoilua.

VINKKI: Lakkahillon tilalle sopii mainiosti karpalohillo tai jokin muu mieleinen hillo. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.