Haettu sivustolta 5.11.2024 Keltainen aurinkopuuro Keltainen aurinkopuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton vegaaninen R
Ainekset noin 4:lle annosta 1 l vettä 1 tlk säilykeaprikooseja liemineen (n. 400 g) ½ dl sokeria (½ tl suolaa) 2 dl Myllyn Paras Mannasuurimoita Ohje Kiehauta vesi, säilykeaprikoosit liemineen ja sokeri. Lisää mannasuurimot vatkaten sekaan ja anna kypsyä hiljalleen n. 10 min. Tarjoile kuumana tai kylmänä. Puuron jäähdyttyä sen voi myös vaahdottaa, jos haluaa vaahtopuuroa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Omenapuuro Kuva Aurinkoinen kevätpuuro Kuva Tattarimarjapuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 16.4.2014 - 16:50 Kiitoksia reseptistä. Kokeilin sitä liotetuilla ja keitetyillä kuivatuilla aprikooseilla. Nam! Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonyymi kirjoitti 16.4.2014 - 16:50 Kiitoksia reseptistä. Kokeilin sitä liotetuilla ja keitetyillä kuivatuilla aprikooseilla. Nam! Vastaa