Sekoita sulatetun kauramurotaikinan joukkoon 1 dl kermaa. Laita taikina kylmään siksi aikaa, kun valmistelet täytteen. Voitele uuninkestävä paistosvuoka, annosvuoat tai isohkot muffinivuoat. Jaa puolukat pohjille.
Puhdista ja lohko omenat ja laita ne heti puolukoiden joukkoon tummumisen estämiseksi. Ripottele päälle fariinisokeria ja halutessasi voinokareita. Mausta halutessasi calvadoksella tai rommilla. Levitä taikina paistoksen päälle.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-25 minuuttia annosvuokien koosta riippuen. Tarjoile vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.
VINKKI: Voit halutessasi korvata puolukat muilla marjoilla tai kirsikoilla ja omenat luumuilla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kommentteja ja keskustelua