Ainekset 4:lle annosta

2
porkkanaa (200 g)
pala juuriselleriä (75 g)
1
palsternakka (150 g)
1
purjo
1
rkl
rypsiöljyä
3-4
valkosipulinkynttä
2
ps
pakastepinaattia tai nokkosta
tl
suolaa tai yrttisuolaa
5
dl
maitoa
3
munaa
1-2
dl
kevytjuustoraastetta

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Keitä makaronit napakan kypsiksi ja valuta ne siivilässä. Voitele laakeahko uunivuoka, silloin ruoka kypsyy nopeammin. Raasta kuoritut juurekset ja silppua valkosipuli ja pehmitä niitä hetki öljyssä.

  2. Kaada makaronit ja sulanut pinaatti vuokaan, lisää kasvikset ja sekoita. Vatkaa munat ja maito hyvin keskenään ja kaada vuokaan. Ravistele vuokaa kevyesti. Ripottele juustoraaste pinnalle ja kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 40 minuuttia, kokeile kypsyyttä.

VINKKI: Jos olet kiireinen, käytä 500-600 g pakastejuuressekoituksia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.