Haettu sivustolta 22.11.2024 Joulun kuusimetsäpiirakka Joulun kuusimetsäpiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä hiivattomat leivonnaiset kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset 8 annosta Piirakkapohja 3 levyä Myllyn Paras Lehtitaikinaa n. 100 g Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa Täyte 2 dl Kuohukermaa 200 g Tuorejuustoa 150 g Valkosuklaata ripaus Vaniljasokeria 3 Liivatelehteä 2,5 tl Piparminttuaromia Kuorrute 100 g Voita 200 g Tuorejuustoa 3 dl Tomusokeria Vihreää elintarvikeväriä Strösseleitä ja leivontaglitteriä Ohje Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Voitele piirakkavuoka ja kauli piparkakku- ja lehtitaikinat yhteen (pistele pohjaan reikiä) ja laita uuniin. Anna jäähtyä kunnolla. Aloita täytteen valmistaminen liottamalla liivatelehdet kylmään veteen. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Sulata liivatteet ja vatkaa joukkoon. Lisää lopuksi kerma ja piparminttuaromi. Valmista tuorejuustokreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto, lisää tomusokeri ja vaniljasokeri sekä elintarvikeväri Pursota piirakan päälle ja koristele strösseleillä ja glittereillä. Resepti: Myllyn Paras Joululeivonnan SM-kisafinalisti 2022 Oona Joutjärvi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Karamellisoitu sitruunapiiras ja mustaherukkakastike Kuva Jouluomenapiiras Kuva Taikinatuutit vanilja-mangomoussella Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua