Ainekset noin 10 kpl annosta

3
dl
jogurttia
25
g
hiivaa
1
tl
suolaa
2
rkl
hunajaa
2
dl
omenaraastetta
n.2
dl
gluteenitonta jauhoa
50
g
voisulaa

Ohje

  1. Liuota hiiva haaleaan jogurttiin tai kermaviiliin. Lisää suola, hunaja ja omenaraaste. Lisää jauhot, hiutaleet ja voisula ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kohota lämpimässä paikassa noin puoli tuntia.

  2. Levitä kohonnut taikina voidellulle leivinpaperille ja taputtele tasaiseksi levyksi kostutetuin käsin. Anna kohota ja paista 225-asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.