Paloittele suklaa ja laita palat kippoon, joka on liedellä vesihauteessa. Sulata joukkoon voi paloina ja lisää mukaan sulamaan kookosöljy. Ota kippo pois vesihauteesta. Lisää sokerit sulaan massaan. Anna hieman jäähtyä.
Vatkaa sen jälkeen munat yksitellen vaahdottaen joukkoon. Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja lakritsijauhe sekä lakritsia pieninä paloina. Lisää seos lopuksi taikinaan ja sekoita sen verran, että suklaataikina on tasaista, mutta varo sekoittamasta liikaa. Levitä taikina n. 3 cm:n paksuiseksi levyksi hyvin voidellun leivinpaperin päälle matalaan vuokaan (20 x 30 cm), esim. lasagnevuokaan. Paista 180-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20–25 minuuttia niin, että taikina jää sisältä pehmeäksi. Anna jäähtyä, leikkaa levystä 5 x 5 cm:n kokoisia neliöitä.
Halloweenin aikaan aseta jokaisen leivosneliön keskelle iso korkeahko vaahtokarkki. Kauli sokerimassa 30 x 35 cm ohueksi levyksi ja leikkaa se n. 7 x 7 cm paloiksi. Venytä neliöpaloja sormin hieman ja nosta neliöt vaahtokarkkien päälle niin, että paloista syntyy haamujen viitat. Tee jokaiselle haamulle silmät laitamalla nonparellit sokerimassaan kiinni. Parhaiten se onnistuu, kun teet hammastikulla reiät sokerimassaan. Näin saat haamuleivoksille ilmeet.