Haettu sivustolta 22.2.2025 Cocktailpalat: Ruis-valkosipulipalat Cocktailpalat: Ruis-valkosipulipalat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 3 h 30 min ei valkoista sokeria kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 6:lle annosta 1 itse tehty Ruispatonki 100 g savulohta tai jättikatkarapuja tuoretta tilliä tai basilikaa (marinoituja valkosipulin kynsiä) Ohje Valmista Ruispatonki itse ohjeen mukaan. Viipaloi patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita patongille cocktailtikulla savulohi rullana kumollaan olevan patonkiviipaleen päälle ja koristeeksi tilliä ja basilikaa. VINKKI: Valkosipulin ystävät voivat lisätä päälle myös marinoidun valkosipulinkynnen. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua