• Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä erilaisia nesteitä taikinaan, esim. appelsiinimehua.
  • Kätevimmin letut syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauhoseoksesta. 
  • Laita täytteeksi appelsiinirahkaa. Kokeile myös satsumatäytettä!

Ainekset noin 20 pientä tai 8 isoa lettua annosta

6
dl
appelsiinimehua
TAI annos itse tehtyä lettutaikinaa
Täyte:
n.2
dl
vispautuvaa kermaa
n.2
dl
maitorahkaa
n.1
dl
appelsiinimarmeladia
1
tl
vaniljasokeria
Lisäksi:
appelsiinia kuutioina

Ohje

  1. Valmista lettutaikina itse appelsiinituoremehuun ja paista isoja räiskäleitä. Voit myös käyttää valmista Lettu- ja vohvelijauhoa.

  2. Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja marmeladi ja mausta sopivaksi. Herkuttele räiskäleiden kanssa. Myös appelsiinijäätelö sopii tähän!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.