Tee juhliin näitä erittäin kätevästi valmistuvia cocktailsydämiä.

Valitse vieraitasi miellyttävä tuorejuusto täytteeksi, esim. valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, pippuri tai yrtti.

Voit tehdä useampia erilaisia makuja samalla ohjeella, käytä tällöin eri pintakoristeita eri makuihin.

 

Ainekset 30-40 kpl annosta

Voiteluun:
munaa
Päälle:
150
g
Emmental- tai parmesaanijuustoraastetta
Koristeeksi:
unikonsiemeniä, GoGreen kurpitsansiemeniä tms.
Täyte:
200
g
tuorejuustoa, esim. valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, pippuri tai yrtti

Ohje

  1. Ota sydämenmuotoisella piparimuotilla hieman sulaneista taikinalevyistä sydämiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta sekä siemeniä.
  2. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin ruskeiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
  3. Täytä sydämet halkaisemalle ne keskeltä ja laittamalla noin teelusikallinen täytettä väliin.

VINKKI: Voit tarjoilla sydämet myös sellaisenaan kekseinä ilman täytettä!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Muokkaa reseptistä makeita sydämiä

Voit tehdä myös makeita sydämiä, joihin sopii esim. sitruuna- tai vaniljatuorejuusto, laita tällöin koristeeksi juustoraasteen ja siementen tilalle raesokeria.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.