Haettu sivustolta 2.11.2024
Ainekset 4:lle annosta
1
ps
pakastepurjorenkaita
1
ps
pakasteporkkanakuutioita
TAI 1 pss pakasteperunakuutioita
n.1
l
vettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1-2
ps
pakastepinaattia (150-300 g)
1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta (rasvaa 5-10%)
ripaus muskottia
suolaa
vähän valkopippuria myllystä
300-400
g
silakkafileitä
(tilliä)
Ohje
-
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää fondi, jäiset pakastevihannekset ja Keltainen Sydänmakaroni tai pakasteperunakuutiot. Keitä 7 minuuttia. Leikkaa silakkafileet poikittain 3-4 osaan.
-
Kun kasvikset ja pasta ovat lähes kypsiä, lisää pinaatti ja ruokakerma. Mausta muskotilla ja valkopippurilla. Tarkista maku. Kuumenna kiehuvaksi.
-
Lisää silakkapalat keittoon, kuumenna, mutta älä keitä etteivät kalapalat hajoa. Anna hautua muutama minuutti kannen alla. Ripottele pinnalle tilliä.
Resepti:
Kati Nappa
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
Kommentteja ja keskustelua