Ainekset 4-6:lle annosta

Taikina:
½
l
maitoa, kaura- tai soijajuomaa
3
munaa
ripaus suolaa
(1-2
tl
yrttejä)
Pinnalle:
1
ps
pakastevihanneksia (500 g)
4
tomaattia
1-2
rkl
öljyä
3-4
tl
kuivattua basilikaa tai pizzamaustetta
2-3
dl
(kevyt)juustoraastetta
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolaripauksella. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja kypsennä 225-asteessa uunin keskiosassa 10 minuuttia.

  2. Ota pannari uunista ja ripottele pinnalle vähän sulaneet pakastevihannekset, mausta ne mustapippurilla ja levitä tomaattiviipaleet niiden päälle. Pirskota pinnalle vähän öljyä ja ripottele päälle basilikaa tai pizzamaustetta ja lopuksi juustoraastetta.

  3. Työnnä pannari takaisin uunin keskiosaan ja kypsennä edelleen 15-20 minuuttia 225-asteessa. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.