Vegaanisen maukkaat kasvisnyytit ovat Anette Simoskan eli vuoden 2019 Piparinleivonnan nuorten sarjan SM-voittajan ja Someleipurit2020-mestarin käsialaa. Yksinkertaiset nyytit ovat täydellinen tarjottava iltapalaksi tai yllätysvieraille, sillä nämä Myllyn Paras Torttutaikinasta käärityt herkut ovat valmiita vain hieman reilussa puolituntisessa.

Ainekset n. 30 kpl annosta

Täytteet:
1
kg
porkkanoita
1
kg
kesäkurpitsaa
1
dl
margariinia
1
dl
fariinisokeria

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen leivontaa.

  2. Lämmitä uuni 225 °C asteeseen.

  3. Pese, kuori ja raasta kasvikset. Sekoita joukkoon margariini ja fariinisokeri.

  4. Kypsennä raasteseosta kevyesti pannulla, miedolla lämmöllä.

  5. Leikkaa taikinasta neliöitä ja venytä niitä kevyesti ympyrän muotoon.

  6. Täytä nyytit paistetulla kasvisraasteella ja rypytä kiinni haluamallasi tavalla.

  7. Paista uunissa noin 10–15 minuuttia.

  8. Anna nyyttien hetki jäähtyä ja nauti.

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2020 Anette Simoska

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.