punaista mehukastiketta (½ l mehua + 1 rkl perunajauhoja)
Ohje
Kiehauta litra maitoa koko ajan sekoittaen, vispaa kiehuvaan maitoon 2 dl mannasuurimoita. Anna puuron saostua ja kypsyä 10 minuuttia puuroa sekoitellen. Ota kattila pois liedeltä.
Sekoita kaakaojauhe ja sokeri erikseen tasaiseksi ja lisää seos puuroon. Mausta suklaapuuro suolalla. Sekoita puuroon vielä pieniksi halkaistut rusinat ja mantelirouhe.
Huuhdo kahvikupit, silikonimuotit tai muut vastaavat annosvuoat kylmällä vedellä, laita niiden pohjalle rusinoita renkaiksi ja kaada lämmin puuroseos niihin, tasoita pinta.
Anna ylioppilaiden hyytyä kylmässä kiinteiksi ja kumoa tarjoilua varten asetille. Tarjoile punaisen mehukastikkeen kanssa.