Rukiiset ahvenfileet on nopea valmistaa. Paista kalafileet voissa tai voi-kasviöljyseoksessa.

Ahvenfileiden lisäkkeeksi sopivat perunat ja salaatti.

Ahvenen fileointi: suoli poikki peräpäästä ja sisälmykset pois, irrota selkäruodosta sivufileet, poista fileistä kylkiruodot ja nahka. Fileoinnin jälkeen leivitä fileet suolatuissa ruiskorppujauhoissa, jotta saat rukiista  makua kalafileisiin.

 

Ainekset 4:lle annosta

600
g
ahvenfileitä
1
tl
suolaa

Ohje

  1. Perkaa ahvenet. Sekoita korppujauhot ja suola lautasella. Kääntele kalat korppujauhoseoksessa.

  2. Paista pannulla rasvassa 2-3 minuuttia molemmilta puolilta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.