Paistetaan possunsuikaleet isossa pannussa. Siirretään kattilaan odottamaan ja leikataan pekonisiivut n. 2 cm:n paloiksi, jonka jälkeen ne paistetaan rapeiksi. Paiston aikana kaadetaan ylimääräistä rasvaa pois pannulta.
Kun pekonit ovat valmiit, kaadetaan possunsuikaleet pekonin sekaan ja lisätään ruokakerma. Riisi keitetään paistamisen aikana ja kun suikaleet sekä pekoni ovat hautuneet pannussa kerman kanssa n. 5 min pienellä lämmöllä, sekoitetaan riisit ja muut aineet keskenään hyvin kattilassa. Syödään sellaisenaan.
VINKKI: Riisin määrää voi lisätä syöjämäärän mukaan aika lailla ilman, että ruoka kärsii. Erinomainen ruoka esim. pihajuhlissa tms, missä syöminen ei tapahdu perinteisesti pöydässä.
Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Jani Palin
Kommentteja ja keskustelua