Voiko tämän herkullisempia rahkalettuja ollakaan?

Rahkaletut sopivat erityisen hyvin pääsiäiseen, mutta ovat toki ihanaa syötävää milloin vain.

Ainekset 8 isoa tai 16 pientä annosta

4
dl
maitoa
200
g
(laktoositonta) maitorahkaa
2
munaa
½
tl
suolaa
50
g
sulaa kasvimargariinia
2
tl
vaahterasiirappia tai vaaleaa siirappia
½
tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa kaikki ainekset kierrevatkaimella tasaiseksi taikinaksi ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna taikinan turvota ½ tuntia ennen paistamista.

  2. Kuumenna paistin- tai lettupannu. Paista letut vähässä rasvassa kauniin ruskeiksi. Tarjoile rahkaletut rahkan tai vaniljakastikkeen sekä tuoreiden marjojen tai marjahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.